Discover Fuerteventura

with your palate

La Jaira de Demian Gastrobar is a meeting point where you can enjoy Canarian gastronomy with local seasonal products from the point of view of Demian Zambrana, our Chef.

Tartar de Tomate y Queso Km 0
La Jaira de Demian

Gastrobar

We like to play with the textures, colours and flavours of the Canary Islands, presenting our dishes in a creative and original way, so that our visitors can discover a different gastronomic alternative.

MENU

Demian Zambrana

Chef

Demian Zambrana (Mexico City, 1981); after working in Mexico and Canada, he arrived in Europe in 2003 with the desire to discover other cultures, he has worked in Valencia, Barcelona, Menorca, Formentera, Tenerife, London (Savoy 1 Michelin star, Gordon Ramsay) and in 2007 he landed in Fuerteventura to stay. After 8 years working with the gastronomy of Fuerteventura he decided to open his own gastronomic project, and put his years of experience into practice in La Jaira de Demian Gastrobar.

Personalised

Service

Demian and his great team of professionals are passionate about art and good food, and at La Jaira diners are encouraged to share dishes and experiences in a relaxed atmosphere. In the indoor dining room you can enjoy the artwork of local artists, and on the private terrace, you can enjoy the large space and a Canarian garden.

Photo Gallery
Reviews and opinions

from visitors on google

  • Lugar muy recomendable. Servicio excelente, con una atención genial cuidando de nosotros a la perfección. Se adaptan genial a que vengan niños, y tienen muy en cuenta los alérgenos. Mi mujer es celíaca y contamos con una variedad poco usual. La calidad de la comida también fue excelente.
  • Gastrobar con menú diario y platillos/raciones elaboradas. Probé el menú por 15€, y la verdad es que muy bien. Un entrante (pisto con huevo), un principal (milanesa) y postre (hojaldre de chocolate blanco). Además, pedí una tapa de carne de cabra. Al sentarte, te dan a probar una degustació... Leer más
  • Platos súper bien hechos. Frescos. De proximidad. Menú de mediodía a 15€. La carta no tiene desperdicio. Me quedé con ganas de probar muchas más cosas. Los aceites con las sales y el pan para empezar son una pasada. Los baos de langostinos en tempura, riquísimos. La tabla de queso un regalo ... Leer más
Social Networks

Instagram